Matkatoimistot

APOLLOMATKAT

Apollo kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin valmismatkatoimijoihin. Suomessa matkatoimistokäyttää nimeä Apollomatkat. Apollolla on Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima.

Aurinkomatkat


Aurinkomatkat on Suomen suurin valmismatkojen järjestäjä. Se kuuluu Finnair-konserniin. Aurinkomatkojen tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat perinteiset valmismatkat, pelkät lennot, hotellit, lento+hotelli-paketit, teemamatkat, risteilyt, aktiivilomat, räätälöidyt À la Carte -matkat ja ryhmämatkat. 

Detur

Matkatoimisto Detur Finland Oy on osa kansainvälistä DETUR-matkatoimistoketjua. Detur vie vuosittain n. 30 000 matkustajaa Turkkiin, Tunisiaan, Egyptiin ja Thaimaahan. Helsingin lisäksi Detur tarjoaa keväisin ja syksyisin suoria lentoja Turkin Antalyaan useasta Suomen kaupungista. 

FINNMATKAT


Finnmatkat on Suomen toiseksi suurin valmismatkojen järjestäjä. Se tarjoaa perinteisiä ranta- ja kaupunkilomia sekä eksoottisempia kierto- ja erikoismatkoja. Finnmatkat on osa pohjoismaista TUI Nordicia.

lomamatkat

Lomamatkat on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä noin 55 000 vuotuisella matkustajallaan. Lomamatkat tarjoaa valmismatkoja kaukomaille sekä Etelä-Euroopan suosituimpiin lomakohteisiin. Toimiston jälleenmyyjistä merkittävin on MatkaVekka.

nazar

Nazar on pääasiassa Turkin ja Kreikan aurinkolomakohteisiin erikoistunut matkatoimisto. Nazarin tarjonnassa on muun muassa kaiken sisältävät aurinkolomapaketit, perhelomat, vesipuistokohteet, ryhmämatkat ja golf-lomat.

tjäreborg

Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä 190.000 vuosittaisella matkustajallaan. Sen valikoimissa on matkoja Eurooppaan, Amerikkaan, Aasiaan ja Afrikkaan. Yritys kuuluu Thomas Cook Group plc - konserniin, joka omistaa muun muassa matkatoimistoja, lentoyhtiöitä ja hotelleja.

Tarjoukset