Matkakohteet

Kun matkakuume iskee, tekee mieli päästä jonnekin ja äkkiä. Valinnanvaraa on onneksi paljon. Kaupunkiloma on paikallaan, kun haluat katsella nähtävyyksiä, shoppailla ja ruokkia kulttuurinnälkää. Rantaloma taas on paras ratkaisu lämpöä, aurinkoa ja löhöämistä kaipaavalle. 

Myös erilaiset aktiivilomat ovat kasvattaneet suosiotaan. Lomalla on mahdollista tehdä lähes mitä vain, kun löytää itselleen sopivan paratiisin.

Suosituimpia matkakohteita: 

thaimaa

Thaimaa on viime vuosina saavuttanut valtavan suosion suomalaisten matkakohteena. Trooppisen paratiisin luonto, lämmin ilmasto ja edulliset hinnat tarjoavat oivat puitteet onnistuneelle lomalle.

Thaimaan ilmasto on matkailijalle suotuisimmillaan marras - helmikuussa, jolloin lämpötilat pysyvät noin 30 asteessa.

Lue lisää

turkki

Upeiden rantojen ja lämpimän ilmaston Turkki houkuttelee kaikenikäisiä matkailijoita. Turkissa on tilaisuus kokea perinteitä ja nykyaikaa rinnakkain. Puhtaat uimavedet, kylpylät, turkkilainen keittiö ja vilkas iltaelämä tarjoavat koettavaa joka makuun.

Turkkiin järjestetään lomamatkoja pääasiassa kesäkaudella, jolloin ilmasto hellii reissaajaa sekä rannikolla että sisämaassa.

Lue lisää

Kreikka

Kreikka tarjoaa mahdollisuuksia rantalomailuun, kulttuurielämyksiin ja vehreästä luonnosta nauttimiseen koko perheelle. Kaupunkilomalla pääset shoppailemaan ja tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin. Rantaloma tarjoaa ihailtavaksi auringon ja sinisen meren.

Jos haluat nähdä kerralla enemmän, lähde kiertämään Kreikkaa saarelta toiselle laivalla.

Lue lisää

Kanariansaaret

Kanariansaaret ovat olleet suomalaisten suosikkikohde jo vuosikymmeniä. Lomailuvaihtoehtoja Kanarialla on joka lähtöön. Tuliperäiset saaret tarjoavat upeita maisemia, aurinkoisia rantoja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Kanarian tunnetuimpia lomasaaria ovat Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura.

Lue lisää

Kuuba

Kuuban trooppinen ilmasto kutsuu matkailijoita ympäri vuoden. Paras matkailusesonki on kuitenkin joulu-huhtikuussa, jolloin päivälämpötila pysyttelee alle 30 asteessa.

Auringonpaiste on Kuubassa lähes taattua. Viehättäviä matkakohteita on all inclusive -paratiiseista aina paikallisen luonnon ehdoilla toimiviin ekokohteisiin.

Lue lisää

jordania

Jordania on oiva vaihtoehto turistille, joka haluaa ripauksen eksotiikkaa ja upeita nähtävyyksiä eikä juuri kaipaa yöllisiä menopaikkoja.

Paikallinen tunnelma, luonto, historia ja herkullinen ruoka hurmaavat matkailijan. Petran kalliokaupunki, kamelikyydit ja Kuollut meri odottavat uusia kokemuksia halajavia.

Lue lisää

Kap verde

Atlantin valtamerellä, Senegalin edustalla sijaitseva Kap Verde on mainio kohde pienimuotoisuutta ja paikallisuutta etsivälle matkailijalle. Saariryhmän pitkät rannat ja tyrskyt viehättävät niin surffaajaa kuin tavallista auringonpalvojaakin.

Kap Verden sijainti takaa meripainotteisen ruokakulttuuriin, jonka parissa juhlitaan etenkin iltaisin monipuolisen musiikin siivittämänä.

Lue lisääTarjoukset