Lentoliput netistä

Netistä on helppo varata myös pelkät lennot toivottuun matkakohteeseen. Useimmiten edullisiin lentopaketteihin kuuluu meno ja paluu. Joustavuutta lentoaikoihin saa hankkimalla kaksi menolippua erikseen.

Lentojen hinnat vaihtelevat paitsi lentoyhtiön, myös päivän, kellonajan ja lomasesonkien mukaan. Hintoja kannattaakin vertailla. Parhaimmillaan voi säästää monta sataa euroa jo sillä, että siirtää matkaansa muutamalla viikolla. Ennen lennon varaamista on syytä tutustuta lentoyhtiön toimitusehtoihin. Kun liput on hankittu, muutoksia ei välttämättä voi enää tehdä. Tämä pätee erityisesti halpalentoyhtiöihin.

Varaa lentoliput:
 

 

Halpalennot

Halpalento on yleensä edullisin vaihtoehto matkustaa. Myös tavallisten lentoyhtiöiden tarjouksiin kannattaa kuitenkin tutustua, sillä joukosta voi löytyä helmiä. 

Halvat lennot perustuvat siihen, että niitä tarjoavat lentoyhtiöt karsivat palvelunsa minimiin. Käytännössä asiakas ostaa vain kuljetuksen määränpäähän ja takaisin. Puitteet kentillä ovat vaatimattomat eikä lennoilla tarjoilla aterioita. Halpalentoyhtiöt lentävät usein syrjäisemmille kentille, joista ei ole järjestetty kuljetusta itse lomakohteeseen.

Halpalento on hyvä vaihtoehto matkailijalle, jolle tärkeintä on päästä edullisesti perille ja joka on valmis nipistämään hieman matkustusmukavuudesta.

Suomesta liikennöiviä halpalentoyhtiöitä:
     

 

Find a deal under 25 euros 468 x 60

Tarjoukset

Lentoja

120x600 BF_Aereo